Бонкіс (2021)

Мелодрама Бонкіс (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серій
Премєра:
22 січня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедія
Тривалість:
15 хв.

«Бонкіс (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Бонкіс (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Кожна людина має свою унікальну історію, а часом і вельми неприємну, може навіть трагічну. Деніз зазнала певних переживань, завдяки своїм близьким. Сім'я, в якій народилася і виросла дівчина, вирізнялася своєрідними поглядами на процес виховання і формування особистості своєї дитини. Батьки воліли утримувати доньку в суворості, щоб захистити від ймовірних помилок і виникнення проблем. Але строгість може поєднуватися і з жорстокістю. Деніз не була задоволена тим, які стосунки встановилися у неї з батьками.

У якийсь момент часу вона вирішує, що вже достатньо доросла, щоб терпіти те, що їй пристойно допекло, і має намір узятися за реалізацію свого проєкту. А батьки продовжують сумніватися в тому, що їхня донька, яка досягла вже тридцятип'ятирічного віку, зможе впоратися зі своїми планами, і всіляко опираються тому, щоб вона реалізовувала проект. Нарешті Деніз набралася терпіння і ризикнула зробити сміливий вчинок всупереч чиїмось схваленням. Дівчина відкрила кафе і вельми вдало справлялася зі своїм бізнесом. Ось тільки недовго вона раділа тому, як йшли справи. Бізнес дівчини наздоганяє фінансова криза. Кафе Деніз наближається до небезпечної межі банкрутства.

Для Деніз неймовірно важко сприймати події, що відбуваються, адже вона втрачає те, що було їй дорого, у що вірила і на що робила ставку. І перед батьками їй дуже соромно, що ті виявляються правими і вона не впоралася з тим, за що взялася всупереч їхнім попередженням. А саме до них їй слід звернутися по фінансову допомогу, оскільки банк виставляє невигідні умови. Деніз ще сильніше засмучується. Вона не уявляє собі, як постати перед батьками і зносити їхні важкі погляди, вислуховувати закиди і нарікання.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Бонкіс (2021)