Самотні серця (2023)

«Самотні серця (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Самотні серця (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Самотні серця" розповість про неможливе кохання, що спалахнуло одного разу між простою молодою дівчиною Айдою і хлопцем з багатої родини Теоманом. Вони зіткнулися випадково, на тематичній вечірці, організованій на честь двох знаменитих закоханих Ромео і Джульєтти в Каппадокії, куди Теомана привів рідний брат Озан, а Айду - найкраща подруга Дейнет. Їхнє зближення почалося з випитого разом келиха коктейлю і романтичного повільного танцю під улюблену пісню Айди і закінчилося пристрасним поцілунком серед мальовничих гір за містом на світанку. Не знаючи імен, вони закохуються одне в одного з першої зустрічі і незабаром домовляються побачитися знову.

Сп'янілий почуттям, що раптово нахлинуло, і боячись не побачити Айду знову, Теоман, дає обраниці цінну реліквію - золотий годинник свого покійного дідуся і призначає їй чергову зустріч. Однак героїня, яка погодилася піти на друге побачення, навіть і не здогадується, що дорогою до призначеного місця потрапить у страшну автокатастрофу і їхні дороги назавжди розійдуться. Але герої і не підозрюють, що через кілька років, коли вони втратять надію зустрітися, доля зіштовхне їх знову, але вже за зовсім інших обставин.

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Самотні серця (2023)