Я покохав тебе одного разу (2019)

Мелодрама Я покохав тебе одного разу (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
120 серий
Премєра:
9 сентября 2019
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
60 мин.

«Я покохав тебе одного разу (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Я покохав тебе одного разу (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький телесеріал Я полюбив тебе одного разу (2019) розповідає глядачам дві чарівних історії кохання. Перша пара — Озана і Аслым, у хлопців схожі життєві історії, але одного разу доля зводить їх в одне місце, де життя кожного кардинально змінюється. Озан в п'ятнадцять років втратив батька, з тих пір хлопчик закрився в собі і був дуже жорстокий до оточуючих. Він виріс справжнім чоловіком, завжди вмів дати здачу і захистити дівчину. Зобов'язання глави сім'ї герой взяв на себе, він допомагав матері і намагався робити важку роботу.

Від дівчат Озан тримався на дистанції, він не хотів заводити стосунки, але одного разу його розум стає в'язнем закоханого серця. Хлопець зустрічає чарівну дівчину Аслым, яка нещодавно дізналася страшну новину. Її батько — не рідний.
Бунтарські якості Озана підштовхнули героїню до закоханості, у героїв починається бурхливий роман, але на їхньому шляху встає стара подруга хлопця Берчин.

Друга сюжетна лінія турецького серіалу знайомить нас з симпатичним хлопцем з багатої сім'ї Ягызом. Одного разу герой вирішує змінити своє життя і влаштовується кухарем у ресторан. Там хлопець зустрічає симпатичну помічницю Аслым, яка в нього закохується. Але дівчина не має підозри, що криється за силуетом кухаря.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Я покохав тебе одного разу (2019)