Чорне кохання (2015)

«Чорне кохання (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Чорне кохання (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

«Чорне кохання» - турецький серіал в жанрі мелодрама про найбільшою і нескінченної любові між людьми, які не можуть бути разом. Нихан і Кемаль полюбили один одного з першого погляду. Вони планували спільне майбутнє і були просто щасливі. Але їх життя втрутився багатий Емір, який звик отримувати все, що йому хочеться. І на даний момент йому хотілося Нихан. Підставивши брата Нихан Озана, він прив'язав дівчину до себе. Він підлаштував все таким чином, що Озан вбив дівчину. Щоб брат не потрапив за ґрати, Нихан погодилася вийти заміж за Еміра. Кемаль виїхав з міста, але через п'ять років повернувся зовсім іншою людиною. Нихан все це час залишалась йому вірна, її шлюб з Еміром так і не став справжнім, однак що розповісти Кемалю вона не могла. Емір постійно шантажував дівчину і її родину, і, здається, не планував коли-небудь відпускати її.

Кемаль незабаром зрозумів, у чому справа, тому збирався врятувати свою кохану з цього шлюбу. Між Кемалем і Еміром почалася справжня війна, в якій вони використовували найрізноманітніші методи. Несподівано з'явився чоловік, який знав про те, що зробив Емір, про те, як він підставив Озана. І для Кемаля з Нихан це було великою удачею. Однак коли шантажист, а ним виявилася рідна сестра Еміра Асу, про існування якої він довгий час не знав, зрозумів, що викриття Еміра возз'єднає Нихан і Кемаля, вона відмовилася від цієї ідеї. Вона просто не могла дати шанс закоханим, адже вона сама була закохана в Кемаля. Перший сезон закінчився досить інтригуюче, залишивши безліч питань. Асу і Кемаль були заручені, ось тільки відбудеться довгоочікуване весілля в новому сезоні? Озан покінчив життя самогубством, не бажаючи залишатися у в'язниці. Однак чи було це самогубством?

Існувала можливість, що це було вбивство, адже Озан дізнався, що його дружина Зейнеп – рідна сестра Кемаля – зраджувала йому з Еміром. Нихан не могла пробачити Кемаля за смерть брата, звинувачуючи його в тому, що трапилося. Вона була настільки зла на нього, що не сказала йому про свою вагітність. Кемаль, розлючений на Еміра за те, що він використовував його сестру Зейнеп, не зміг стримати емоції і спробував убити його. Емір залишився живий, а Кемаль потрапив за ґрати. Скориставшись тим, що Емір в комі, Нихан втекла в іншу країну і там народила дитину. Однак коли Емір отямився, він доклав масу зусиль, щоб повернути дружину додому. Він став шантажувати Нихан її донькою, чому дівчина знову опинилася в його владі, знову потрапила в клітку. Чи вдасться дівчині налагодити відносини з Кемалем? Розповість вона Кемалю, що Деніз – його дочка? Чи зможе ця пара коли-небудь возз'єднатися?

  • 40
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Чорне кохання (2015)