Клятва (2019)

Мелодрама Клятва (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
52 серії
Премєра:
18 лютого 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

«Клятва (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Клятва (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Клятва" представлений без перекладу із субтитрами. У вас є чудова можливість поринути в атмосферу справжньої мелодрами мовою оригіналу. У центрі уваги сюжету опиняється головна героїня Рейхан. Дівчина проживає в невеликому селі та веде скромний спосіб життя. Героїні доводиться переживати непрості часи, адже смерть матері зламала її, тому в майбутньому Рейхан замислюється лише про те, щоб не загинути у злиднях і залишити по собі хоч якийсь слід в історії. Незабаром до дівчини звертається її рідний дядько, який пропонує тій вийти заміж за його сина Еміра.

Звичайно ж, батько мріє про те, щоб його близька людина возз'єдналася з відповідальною та доброю дівчиною, проте всі чудово знають, що Емір далеко не найкращий кандидат. Про безвідповідальність персонажа ходять цілі легенди! Через це Рейхан і не погоджується возз'єднатися з Еміром, проте отець Хікмет запевняє, що справа термінова, адже він помирає, тому намагається організувати особисте життя сина, доки є час. Звичайно ж, Рейхан доводиться погодитися на цю авантюру, якій, до речі, дуже не радий Емір. Він запевняє, що розлучиться з небажаною дружиною при першій же нагоді, проте незабаром після пари місяців шлюбу головні персонажі виявлять один в одному щось неймовірне, чого раніше не помічали. Здається, у цьому шлюбі з розрахунку зародилося справжнє кохання.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Клятва (2019)