Її ім'я кохання (2022)

Мелодрама Її ім'я кохання (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
11 серий
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Її ім'я кохання (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Її ім'я кохання (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький драматичний серіал розповідає незвичайну історію, що відбувається у житті молодих представниць цієї країни, старшокласниць. Автори телевізійного багатосерійного проекту вирішили глибоко поринути у важливе питання, і від нього залежать безліч життів та прекрасне майбутнє дівчаток. Туреччина славиться по всьому світу як незвичайна та яскрава країна з особливими звичаями та колоритом. Часто тут можна побачити, як дівчат рано видають заміж, і це відбувається не за взаємною згодою та всупереч бажанням, а також із відсутністю кохання. Звичайно, безліч представниць прекрасної статі бажають продовжити здобувати освіту і мріють про свободу та подорожі. Вони хочуть реалізуватися, вибрати власну сферу діяльності та стати професіоналами. Головними героїнями є учениці старших класів.

Вони пішки ходять до навчального закладу щодня, долали великі відстані та, на жаль, це призводить до трагічних та несподіваних наслідків. Відповідно, молодим і беззахисним, їм загрожує небезпека, і маніяки наражають дівчат насильству. Звичайно, мрії руйнуються, і їм уже не судилося здійснитися. Будучи в незавидному становищі, проти своєї волі вони кидають школу і виходять заміж. Відповідно, чим старша дівчина, тим вона привабливіша для потенційної загрози, а шлях до знань стає страшнішим. Звичайно, з метою уникнути цих неприємностей, вони збираються до груп з бажанням убезпечитися, що не завжди призводить до потрібних результатів. Але одинаки також мають фатальну долю. Крім іншого, незважаючи на знання про те, що відбувається з боку оточення, багато дорослих людей вважають, що незважаючи на невзаємні почуття, кращим варіантом стає одруження.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Її ім'я кохання (2022)