Я в біді (2023)

Мелодрама Я в біді (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серій
Премєра:
2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Я в біді (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Я в біді (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Я в біді - це новий турецький серіал, режисером якого є Меміш Хатідже. У центрі сюжету перебуває молода дівчина на ім'я Лейла, яка переїжджає разом зі своїм батьком у нове місце проживання. Лейла має привабливу зовнішність і любить свободу.

Вона привертає увагу місцевих жителів, але не підозрює про це. Усі жителі району хочуть познайомитися з цією сім'єю і зрозуміти, що відбувається в їхньому житті. У серіалі представлені інтригуючі історії, сповнені несподіваних поворотів подій, які допоможуть глядачам зрозуміти, що відбувається, і відчути себе частиною цієї історії.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Я в біді (2023)