Особливий відділ: Тріполі (2023)

Мелодрама Особливий відділ: Тріполі (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
історія
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
120 хв.

«Особливий відділ: Тріполі (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Особливий відділ: Тріполі (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі сюжету драматичного бойовика "Особливий відділ: Тріполі" перебувають Лейла та Ешреф Кушчубаші - пара, яка видається звичайною та гармонійною. Однак насправді вони є професійними спецагентами. Протягом тривалого часу вони працюють у секретній організації, створеній Енвером-пашею. Їхня робота пов'язана з розвідувальними операціями та боротьбою з тероризмом.

Кожен їхній день наповнений виконанням складних і відповідальних завдань, від яких залежить безпека багатьох людей. Лейла та Ешреф - досвідчені агенти, які, незважаючи на свій молодий вік, беруться за найскладніші місії. Вони ретельно прораховують кожен крок, щоб не припуститися помилок.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Особливий відділ: Тріполі (2023)