Особливий клас (2022)

Мелодрама Особливий клас (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 хв.

«Особливий клас (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Особливий клас (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сюжет серіалу Спеціальний клас показує глядачеві про прекрасну шкільну пору, під час якої підлітки навчаються принципам майбутнього життя, стають розумними, освіченими та мудрими. У цьому серіалі йдеться не про простих школярів, а про підлітків, які навчаються в особливому класі. Головні герої серіалу є не простими старшокласниками, а діти з особливими труднощами. Школярі трохи відрізняються від своїх ровесників, які навчаються в сусідніх класах. У новому класі, підліткам надають можливість на виправлення себе та своїх вчинків, школярам дають шанс, щоб вони стали на правильний шлях. Кожен герой серіалу має свою індивідуальну проблему, хтось часто хуліганив, хтось займався крадіжками, а деякі відрізняються своєю моральною поведінкою у всіх сенсах цього слова. На підлітків чекає непростий дисциплінований етап у житті. Саме в цю пору підлітки стають дуже теплокровними і їх поведінка може стати фундаментом майбутніх проблем і тому на них чекає особливий клас.

У першій серії, глядачеві показують про складних школярах. Детально розповідається про минулу головних героїв. Хтось був спійманий на злодійстві, хтось був невиправним хуліганом, а, наприклад, учню Абелу було пред'явлено замах на вбивство свого вітчима. Директор школи, збирає всіх вчителів у кабінеті та проводить докладний інструктаж про новий особливий клас, де зібрано групу учнів, які відзначилися запальною і не регульованою поведінкою. Директор розповідає, що вони є дітьми, і їм потрібно дати другий шанс.

Вчитель математики стає першим, хто розпочинає навчання школярів особливого класу. Після короткої розмови з підлітками, вчитель вимагає, щоб усі дістали підручники, проте на подив педагога, ніхто навіть не тягнеться у бік рюкзака. Під час зміни один з учнів крейдою креслити кордон перед хуліганами і каже їм, щоб ніхто не переходив цю грань. Однак один із підлітків стирає ногою цей кордон і зав'язується бійка. Вчителі починають скаржитися директорові з приводу учнів, бояться навіть їм викладати.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Особливий клас (2022)