Життя як воно є (2022)

Мелодрама Життя як воно є (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Життя як воно є (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Життя як воно є (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Саді Пайасли веде життя аж ніяк не законослухняного громадянина - він має великий вплив у кримінальному світі і часто бере участь у сумнівних угодах. Його капітал зростає, але з цим і підвищується ризик догодити за ґрати чи стати жертвою кримінальних розбірок. Так і трапляється: під час однієї з ризикованих операцій він опиняється на волосині від смерті.

Ледве не загинувши, головний герой турецького серіалу «Життя як воно є» вирішує кардинально змінити свій життєвий уклад. Тепер не злочинний авторитет, а звичайний шкільний вчитель. Щоправда, працювати йому належить у коледжі, куди заслали своїх важких діток найвпливовіші батьки. Ці тінейджери з покоління Z ні в що не ставлять дорослих і живуть за підлітковими законами. Кліпова свідомість і мислення, обмежена модними трендами, не дає їм розвиватися.

Натомість у цьому навчальному закладі чудово діє стадний інстинкт. Але як можуть учні, які ніколи не тримали в руках нічого, важчого за гаджету, протистояти новому педагогові, що пройшов крізь вогонь і воду? Разом із Саді Пайасли школярам доведеться змінитись і навчитися жити за іншими правилами...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Життя як воно є (2022)