Красивіша тебе (2022)

Мелодрама Красивіша тебе (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма, комедия
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

«Красивіша тебе (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Красивіша тебе (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Ефсун ще дуже молода, але вже семимильними кроками рухається до досягнення своєї заповітної мети. Вона з дитинства мріяла стати хорошим лікарем, щоб допомагати людям, і тепер, закінчивши медичний виш, розпочала роботу в одній із лікарень Антепі. Звичайно, її шлях не встелений трояндами, але дівчина робить все для того, щоб заслужити на повагу колег і любов вдячних пацієнтів. Свою роботу головна героїня виконує від щирого серця, для кожного хворого у неї знаходиться добре слово, тому авторитет молодого лікаря зростає, а водночас зміцнюється впевненість у власних силах.

Все змінюється, коли Ефсун знайомиться із пластичним хірургом Кааном. Цей чоловік працює в Стамбулі і має багату практику – скальпель у його руках творить дива, перетворюючи дурниць на справжніх красунь. Тільки робить це лікар не за покликом серця, а з меркантильних міркувань – його праця чудово оплачується, а отже, потрібно оперувати частіше, щоб встигнути збити капітал, поки очі бачать, а руки не тремтять.

Ці двоє стикаються на тлі професійного непорозуміння, але незабаром суперечки стихають і між різними лікарями починають зароджуватися почуття.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Галина
    Буду дивитись тільки українською!
  2. Вікторія
    Цитата: Світлана
    Чекаю з нетерпінням УКРАЇНСЬКУ озвучку🇺🇦❤️

    надіюсь вона все ж таки буде, а то більше хочеться дивитися улюблені серіали СОЛОВ‘їНОЮ а не москальською
  3. Світлана
    Чекаю з нетерпінням УКРАЇНСЬКУ озвучку🇺🇦❤️
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Красивіша тебе (2022)