Сурогатна мати (2022)

Мелодрама Сурогатна мати (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
60 хв.

«Сурогатна мати (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Сурогатна мати (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Арабський серіал розповідає про складний вибір між розумом та любов'ю! Основні події розгортаються навколо сім'ї Зейни, яка з деяких причин не може мати своїх дітей. У зв'язку з цим, її свекруха Амаль вирішує знайти для сина та невістки сурогатну матір, яка виносить для них дитину та зробить їх справжніми батьками. На цю роль вона вибирає дівчину Невен, якій дуже потрібні гроші на лікування Бадрі від онкології.

Спочатку пропозицію Амаль Невен відхиляє, але незабаром вона на неї погоджується через серйозні фінансові проблеми та розпач. У той же час, закоханий у неї Рамзі робить дівчині пропозицію руки та серця, на яку їй доводиться відповісти відмовою.

Низка цих подій переверне життя Невен з ніг на голову. Адже незабаром вона стане частиною коханця трикутника та об'єктом ненависті скривдженої нещасної жінки. Чи зможе Невен ухвалити вірне рішення і зберегти своє життя чи стане жертвою інтриг?

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Сурогатна мати (2022)