Щасливої дороги (2022)

Мелодрама Щасливої дороги (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
23 травня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
119 хв.

«Щасливої дороги (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Щасливої дороги (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Справи сердечні на перший погляд не підлягають втручанню сторонніх осіб, але в деяких випадках таке вбачається цілком допустимим, якщо може запобігти виникненню страждань. Під загрозою опиняється серце одного молодого чоловіка і доля жінки, до якої він мав сильні почуття. Рятувати серця цих людей візьметься людина з непростою історією. А свій початок вона взяла деякий час тому, коли сталася війна. Капітану Саліху довелося пройти не просто жахи війни, а й відчути повною мірою цінність життя і загрозу смерті. У його душі було чимало шрамів. На тілі їх було теж чимало. Будучи на фронті, він наступив на міну, внаслідок чого позбувся ноги. Коли він уже перебував у лікарні, впав у жорстку депресію. Саліх дедалі частіше зривав гнів на своїх близьких людях і особливо на дружині. Але ж ці люди намагалися надати йому підтримку.

Але ось кого Саліх був радий бачити, так це колишнього товариша по службі в особі лейтенанта Керіма. Той став відвідувати капітана і одного разу повідав йому причину своїх мук. Керім був закоханий в одну жінку, але її змушують стати дружиною іншого чоловіка. Саліх розуміє, що Керім до нестями закоханий у жінку і не зможе викинути її з голови і серця. І він вирішує втрутитися в події, що не мають до нього жодного стосунку. Саліх готовий вирушити в місцевість, де проживає жінка і де має відбутися весілля. У планах капітана організувати викрадення нареченої. Така авантюра тільки видається нескладною, а насправді викрадення людини є злочином, і провернути його буде складно з огляду на те, що поруч із нареченою можуть перебувати люди, які стануть на заваді такому розвитку подій. Саліху важливо домогтися возз'єднання Керіма з коханою.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Щасливої дороги (2022)