Полон (2023)

«Полон (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Полон (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Полон" розповість про людей, які з волі випадку опинилися в полоні. Кожен їхній день наповнений величезною кількістю випробувань і труднощів. Їм доводиться докладати чимало своїх зусиль, щоб просто вижити. Вони намагаються не впадати у відчай і не падати духом. Далеко не всім вдається впоратися з таким психологічним тиском і непростою обстановкою. Багато хто просто не витримує і опускає руки. Серед головних героїв є дівчина, яка прекрасно знає, чому її спіткала така жахлива доля. Вона перебуває в сирому і страшному підвалі, куди її помістили, прикувавши за ногу, щоб не було можливості втекти.

Незважаючи на таке сумне становище, дівчина не збирається закривати своє серце і відмовлятися від сильних почуттів. Вона готова продовжувати боротися за своє кохання, не бажаючи відмовлятися від коханого. Дівчина впевнена, що з нею обов'язково станеться диво, і вона зможе домогтися бажаного результату. Незабаром вищі сили дійсно відгукуються на її молитви, адже її коханому вдається знайти її місце розташування. Він знаходить її, опинившись на порозі її самотньої камери. Однак, незважаючи на радість від появи близької людини, дівчина прекрасно розуміє, що доведеться докласти чимало зусиль, щоб вибратися з пастки.

  • 40
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Полон (2023)