Пилові дороги (2013)

Мелодрама Пилові дороги (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
10 березня 2013
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Пилові дороги (2013)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Пилові дороги (2013) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У цьому важкому житті хтось веде боротьбу за виконання своєї давньої мрії, поставлені цілі та намагається реалізувати все задумане. Але це не стосується наших головних героїв. Вони можуть використовувати своє вище становище в боротьбі за владу, де будь-які засоби хороші, щоб домогтися бажаного. Найрізноманітніші інструменти тиску, де все буває не зовсім пристойно, порядно або якось прийнятно. Щоб досягти своєї мети, люди починають заплутуватися в павутині обману, божевільних інтригах і божевільних протистояннях.

Жага помсти буває така, що люди можуть перестрибнути через будь-яку голову, втопити суперника в багнюці, а потім впевнено претендувати на його місце. На нас чекає яскраві персонажі, закручені сюжети, неймовірні любовні історії, класні пригоди та багато іншого. Наші головні герої іноді намагаються робити непристойні пропозиції, найпідліші та найогидніші, що не вкладається в нормальні стосунки.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Пилові дороги (2013)