Зелене море Міленіум (2023)

Мелодрама Зелене море Міленіум (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
9 травня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Зелене море Міленіум (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Зелене море Міленіум (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Одного разу їм довелося зіткнутися з серйозною проблемою, яка стала справжнім випробуванням для їхньої дружби. Головний герой, Ісмаїл, закохується в дочку свого начальника - неприступну і красиву дівчину на ім'я Езгі. Але молода дівчина не звертала на нього уваги. Ісмаїл був готовий на все, щоб завоювати її серце, але вона не виявляла жодних почуттів до нього.

До того ж, на містечко обрушується новина про те, що там буде побудована електростанція, яка знищить багато сіл і містечок в окрузі. Місцеві жителі вирішують протестувати, але їм доводиться зіткнутися з корумпованими чиновниками і жорстокими поліцейськими. Їм вдається навіть укласти угоду з місцевими бандитами, але все це здається марним.

Однак, друзі не здаються і об'єднуються для того, щоб врятувати своє містечко і показати, що справжня дружба може перемогти будь-які труднощі. Разом вони йдуть на барикади і доводять, що сильні духом люди здатні переміщати гори.

Турецький серіал "Зелене море Міленіум" показує, що в житті не завжди буває легко, але справжні друзі завжди будуть поруч і допоможуть подолати будь-які труднощі. Ця історія про те, яким може бути ідеальний світ, де люди живуть у своєму селі та піклуються одне про одного, і що справжні цінності ніколи не застаріють.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Зелене море Міленіум (2023)