Помилковий світ (2012)

Мелодрама Помилковий світ (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
90 серій
Премєра:
13 січня 2012
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія
Тривалість:
190 хв.

«Помилковий світ (2012)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Помилковий світ (2012) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецька комедія "Несправжній світ" розповість про різноманітне та захопливе життя трьох родин, кожна з яких вирізняється своїми принципами та поглядами на світ. У їхніх затишних домівках звичаї та мораль встановлюють правила, спрямовують і вказують шлях. Родичі постійно стикаються з рутинними труднощами, консультуються один в одного й ухвалюють хороші чи погані рішення. Усе це знайоме багатьом, але ці люди ставляться до всього особливо оригінально, безтурботно і незвично. Їхні життєві погляди дуже різняться, тому іноді їм доводиться сперечатися, наполягати і створювати складні ситуації, щоб переконатися в правильності своїх практичних дій.

Члени цих сімей щодня потрапляють у кумедні та непередбачувані халепи, з яких не так просто вибратися. Турботливі матері переживають за своїх дітей, а батьки намагаються показати на власному прикладі, як правильно жити. Незважаючи на це, всі вони будуть робити помилки і робити необдумані речі. Саме в такий спосіб молоде покоління зможе зрозуміти всю красу життя, знайти своє місце під сонцем, облаштувати майбутнє і винести уроки долі. Однак гумор, позитив і комічні ситуації не залишать героїв на кожному кроці несподіваного і дивовижного життєвого шляху.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Помилковий світ (2012)