У мене проблема (2023)

Мелодрама У мене проблема (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2 жовтня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«У мене проблема (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу У мене проблема (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У турецькому серіалі "У мене проблема" історія буде про нове покоління - золоту молодь двадцять першого століття. Основні персонажі завжди впевнені, що є центром всесвіту і готові піти на все, щоб досягти своїх цілей, навіть якщо їм доведеться ступити на голови інших людей. Вони звикли отримувати все, чого хочуть від цього життя, і їм не подобається, коли їм щось відмовляють. Багато з них вважають старше покоління своїми ворогами з якихось причин. Однак ніхто з них не замислюється над тим, що такий підхід може привести їх до реабілітаційного центру, де їм доведеться переглянути свої цінності та навчитися дивитися на світ інакше.

У центрі подій турецького серіалу "Bir derdim var" опиняється молода жінка на ім'я Нілюфер, яка працює в одному з таких реабілітаційних центрів. Щодня вона стикається не тільки з молодими правопорушниками, а й з людьми, у яких занадто слабка воля. Вона докладає всіх зусиль, щоб надати їм допомогу, розібратися з ситуацією і знайти вихід зі скрутного становища, в яке вони потрапили через незнання. Нілюфер цінує свою роботу і дуже любить те, чим займається. Тому вона завжди приступає до своїх обов'язків з великою відповідальністю.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » У мене проблема (2023)