Ти, я він (2023)

Мелодрама Ти, я він (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
21 березня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
20 хв.

«Ти, я він (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ти, я він (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У турецькому серіалі йтиметься про молоду пару з фільму "Ти, я він", які насолоджуються своїм життям, не дозволяючи дрібним проблемам докучати їм. У них гарне почуття гумору, і вони знаходять правильні рішення, щоб залишатися щасливими разом. Пара завжди в русі, і у неї є багато можливостей здійснити свої мрії. Одного разу несподівана вагітність застає їх зненацька і все змінює. Вони не планували таких великих змін у своєму житті.

З цього моменту їхній розпорядок дня повністю змінюється, і у них часто з'являються теми для обговорення. Їхній світ зараз наповнений дивовижними подіями, і вони з нетерпінням чекають ультразвукового дослідження, щоб визначити стать їхньої майбутньої дитини. Вони також змінюють деякі свої звички і смакові переваги, щоб підготуватися до батьківства. Молода майбутня мама стурбована можливістю передчасних пологів, і пара іноді свариться, але їхнє почуття гумору допомагає їм впоратися зі своїми проблемами і стати сильнішими.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ти, я він (2023)