Безжиттєві (2018)

Мелодрама Безжиттєві (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Безжиттєві (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Безжиттєві (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Зовнішність милої та юної Мії в турецькому серіалі "Мляві" викликає прихильність до оточуючих. Привітній дівчині легко довіряють свої таємниці малознайомі люди, в неї закохуються, хочуть з нею дружити... Але цей вигляд виявляється оманливим, адже в реальності "молодій" особі 164 роки! Вона - вампір, і дуже виснажилася від такого способу життя. За роки, що нескінченно змінюють один одного, її серце терзали втрати, доводилося стикатися із загибеллю близьких людей. До цих страшних подій неможливо звикнути!

Мія наважується повернути людську подобу, щоб знову насолодитися повноцінним життям. Вона хоче радіти дрібницям і рухатися вперед у комфортному для неї темпі, не страждаючи від низки століть. Впоратися самотужки з цією метою буде важко, тому їй приходить на допомогу давня подруга і наставниця Кармен. Їхній спільний шлях починається зі Стамбула.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Безжиттєві (2018)