Втрачені роки (2006)

Мелодрама Втрачені роки (2006) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
49 серій
Премєра:
14 квітня 2006
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма, мелодрама, кримінал
Тривалість:
120 хв.

«Втрачені роки (2006)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Втрачені роки (2006) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Вся ця історія в турецькому серіалі Втрачені роки починається з того, що дівчина Роза народила дівчинку. Але її сім'я виявилася проти того, що вона буде ростити дитину без батька. Батьки зробили свою справу і віддали дитину жінці на ім'я Джулія. Але вона не збиралася її ростити, поклала дитину біля дитячого будинку і повісила на неї намисто своєї матері, а потім пішла.

Маленький хлопчик побачив із сусіднього вікна, що підклали дитину. Він узяв із собою друга Алі, а потім пішов подивитися на це малятко. Хлопець узяв дівчинку на руки і сказав, що тепер ти належиш тільки мені. Минає сім років, дівчинка підросла, стала красивою і отримала ім'я Езель. Але приходить той час, коли одна сім'я вирішила удочерити дівчинку, і доля розлучає найкращих друзів.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Втрачені роки (2006)