Камінь бажань (2023)

Мелодрама Камінь бажань (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серій
Премєра:
7 вересня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
140 хв.

«Камінь бажань (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Камінь бажань (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Перша серія "Камінь бажань" розповість про подружню пару Арас і Рючхан Роно. Серед оточуючого їх суспільства, сім'я користується популярністю. Подружжя вже довгий час живе у шлюбі, вони дуже щасливі. Їх у приклад ставлять багато хто, здається вони ніколи не сваряться. Але одна обставина робить їх неповноцінною сім'єю, хоча з боку вони - ідеальна пара. Вони не здаються і сподіваються, що пізно чи рано вони зможуть завести дитину. Подружжя Фіген і Мустафа Кутлу працюють в особняку Рона.

Виховують вони чарівну доньку Джемре. Сталася одного разу страшна трагедія, і Мустафі висунули серйозні звинувачення, до вищої міри покарання засудивши його. Розбита вщент Фіген розуміє, що самотужки їй, власними силами "не підняти" доньку. У свою сім'ю на виховання дівчинку беруть Рона. Як рідного, любити дитину і все дати їй у житті - обіцяє Арос. Тільки він не міг і подумати, зрештою, до яких наслідків призведе його добрий вчинок...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Камінь бажань (2023)