Я відкрию тобі таємницю (2013)

Мелодрама Я відкрию тобі таємницю (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
22 серії
Премєра:
5 липня 2013
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія, фантастика, мелодрама
Тривалість:
90 хв

«Я відкрию тобі таємницю (2013)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Я відкрию тобі таємницю (2013) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Людей із нестандартними здібностями дуже багато, але вони старанно ховаються від суспільства в серіалі "Я відкрию тобі таємницю". Такі унікуми бояться агресії та неприйняття, адже перша реакція на будь-які відхилення від норми - страх. Жінка не може змиритися з трагедією, що сталася в далекому минулому. Героїня мріє знайти доньку, яка зникла за дивних обставин. Щоб отримати справжню відповідь на головне питання, зневірена мати застосовує надздібності, але численні спроби розкрити таємницю тільки засмучують її.

У якийсь момент москвичка зрозуміла, що вона неясним чином пов'язана з особливими людьми. На ці думки її наштовхнули події, що межують із реальністю. Перебуваючи в пориві люті, вона змахнула руками і виявила в них скупчення енергії. Жінка настільки була вражена тим, що сталося, що не замислилася, як правильно керувати такою силою і які страшні наслідки можна отримати від зроблених помилок.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Я відкрию тобі таємницю (2013)