Дівчина із зеленої долини (2021)

Мелодрама Дівчина із зеленої долини (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
45 хв.

«Дівчина із зеленої долини (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дівчина із зеленої долини (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сюжет турецького драматичного серіалу розповість про незвичайне рішення, яке прийняли одного разу фермери, брат із сестрою, що веде на самоті важке господарство. Таким чином, проживаючи в маєтку, останнім часом вони стикаються з великими труднощами у сімейних клопотах. Надії на спадкоємців і близьких людей немає, адже ніхто з головних героїв не зміг обзавестися власними дітьми та чоловіком із дружиною. Порадившись, родичі невдовзі вирішили, що є необхідність у хлопчика, якого спільними зусиллями зможуть вирости і він у майбутньому допомагатиме вести справи. Поступово зібравши всі необхідні документи, вони передають їх у форму опіки з метою з дитячого будинку взяти дитину. Таким чином, сестра з братом почали з хвилюванням чекати на виконання.

Однак незабаром сталося те, що ніхто не зміг очікувати. Тепер у будинку замість довгоочікуваного хлопчика з'являється велика вигадниця та володарка трохи буйного характеру. На жаль, сестра не зраділа цій гості і навіть спочатку вирішила повернути дівчинку назад. Однак брат відмовив і вважав, що вона надіслана їм самою долею. Поступово, життя як центральних персонажів, а й всього поселення завдяки настанню новенькою починається кардинальним чином змінюватися, і ці зміни відбуваються лише на краще убік. Що ж бешкетниця зуміла привнести у звичний уклад?

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дівчина із зеленої долини (2021)