Скляні стелі (2021)

Мелодрама Скляні стелі (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
23 серии
Премєра:
2021-06-09
Країна:
Турция
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
150 мин.

«Скляні стелі (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Скляні стелі (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Мелодрама з елементами комедії розповідає про складності та підводні камені такого виду діяльності як бізнес. Але сюжет цього серіалу розповідає, як складно справлятися в непростому світі саме жінкам. Лише тому, що до них ставляться упереджено, доводиться долати безліч різних негараздів. Не дивно, адже чоловіки не хочуть бачити, як слабка стать керує виробничими процесами. Таким чином зіткнулися дві протилежності, які мають протистояти з власним світоглядом та поглядами на прибуткові справи. Тепер жіноча стать здатна продемонструвати можливості. Вони мають намір відставити права будь-якими доступними способами. Центральний персонаж, молодий хлопець на ім'я Джем. Він є бізнесменом та власником мережею чудових ресторанів. Він постійно покращує якість та заробляє гарну репутацію.

Він не боїться конкурентів, адже впевнений у власній справі та можливостях. Однак звичне існування якось порушиться з появою на шляху чарівної дівчини Лейли. Виявляється, дана героїня також звикла домагатися поставленої мети будь-якими зусиллями і не зупиниться перед труднощами. Вона звикла показувати боротьбу у різних сферах життя. Лейла постійно доводила оточенню, що у світі бізнесу жінки здатні стояти нарівні із представниками чоловічого населення. Звісно, героїня обрала просування зовсім нелегкий шлях. Але, зневірятися і здаватися немає необхідності. Відповідно між двома персонажами з першого моменту не склалися дружні теми, навпаки, вони стали справжніми ворогами. Ніхто з власників упертого та складного характеру не збирається поступатися. Але ніхто не очікував, що почуття незабаром зміняться і переростуть у романтику.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Скляні стелі (2021)