Повний місяць (2017)

Мелодрама Повний місяць (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серий
Премєра:
7 апреля 2017
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Повний місяць (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Повний місяць (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Повний місяць" розповість історію звичайної студентки, яка мріє про власний ресторан. Назли хоче освоїти японську кухню і стати професійним кулінаром, але поки що до цього дуже далеко. Щоб заробити собі на життя, панянка влаштовується особистим кухарем до дуже заможної людини на ім'я Феріт. Далі історія розгортається таким чином, що між бізнесменом і куховаркою спалахують романтичні почуття, але вони з різних прошарків суспільства, і парі доведеться пройти безліч випробувань, щоб бути разом, адже справжнє кохання здатне перемагати зло.

Батьки підприємця категорично проти таких стосунків і хочуть, щоб їхній син обрав собі іншу, більш гідну наречену. Біля молодого чоловіка постійно в'ються красиві спадкоємиці з багатих сімей, але йому ніхто не потрібен, крім тієї, єдиної, яка підкорила його серце. У підсумку батькам доведеться змиритися з вибором свого спадкоємця, адже вони не бажають своєму синові зла. А поки потрібно вистраждати довгоочікуване щастя.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Повний місяць (2017)