Ти розкажи, Караденіз (2018)

Мелодрама Ти розкажи, Караденіз (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
64 серії
Премєра:
24 січня 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
150 хв.

«Ти розкажи, Караденіз (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ти розкажи, Караденіз (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал Ти розкажи, Караденіз розповідає глядачам історію про нелегку жіночу долю. Нефес, так звуть головну героїню картини, буквально продали заможним людям, щоб потім видати її заміж у дуже ранньому віці. Дівчині дуже не пощастило з майбутнім чоловіком. Сімейне життя виявилося далеко не солодким медом, адже чоловік часто б'є свою юну дружину, знущається над нею всіляким чином. Але незабаром усі переконалися, що Нефес не з боязкого десятка.

У відповідний момент вона забирає свого сина Йігіта і здійснює втечу з дому. Ховаючись від свого законного чоловіка, Нефес зустрічає відважного, сильного і хороброго чоловіка, який готовий скласти голову в боротьбі за свою кохану. Парі належить подолати безліч випробувань, які заготовила молодим коханим доля. Адже вчинок Нефес розлютив її чоловіка, і тепер він переслідує одну єдину мету - повернути дружину і дитину будь-що-будь. У нього є явна перевага: влада, багатство, вплив. По суті, дружині Нефес підпорядковуються майже всі структури Караденіз. Турецький серіал Ти розкажи, Караденіз виділяється серед інших картин досить напруженим, насиченим і динамічним сюжетом.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ти розкажи, Караденіз (2018)