Ти розкажи, Караденіз 3 сезон (2018)

Мелодрама Ти розкажи, Караденіз 3 сезон (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
98 серий
Премєра:
24 января 2018
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
150 мин.

«Ти розкажи, Караденіз 3 сезон (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ти розкажи, Караденіз 3 сезон (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Ти розкажи, Караденіз" розповість історію нещасної дівчини на ім'я Нефес, дуже рано виданої заміж. Їй тоді було всього шістнадцять років, і батько отримав за доньку хороший бариш, зробивши її рабинею власного чоловіка. Чоловік Ведат Сайар виявився справжнім тираном, жорстоко бив дружину і грубо з нею поводився. Владний багач ніколи не відчував до панянки ніжності й любові, її молодість і краса тішили самолюбство чоловіка.

Потерпівши вісім років і не витримавши таких мук, жінка бере сина і тікає від свого благовірного світ за очі. Доля вирішила дати головній героїні другий шанс на щасливе життя, подарувавши зустріч із підприємцем Тахіром Калелі. Молодий чоловік родом із забезпеченої сім'ї. Однак це не заважає йому бути трудягою і нарівні з підлеглими виконувати навіть найбруднішу роботу. Бізнесмен не звик керувати компанією, рівно сидячи в офісі і віддаючи розпорядження підлеглим. Зустрівши втікачку, хлопець закохується в неї. Тим часом у нього вже є наречена, обрана родичами. А за Нефес по п'ятах іде її законний чоловік.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ти розкажи, Караденіз 3 сезон (2018)