Багатство (2018)

Мелодрама Багатство (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
12 квітня 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«Багатство (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Багатство (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Події починаються в 1997 році. Процвітаючий бізнесмен, владний і безкомпромісний, Кудрех Феттах вимагає від оточуючих людей беззаперечного підпорядкування. Звиклий командувати і не терплячий жодних заперечень, він не може погодитися з вибором своєї дочки. Дівчина не послухалася батька і вийшла заміж без його згоди і схвалення.

Розлютившись від вчинку доньки, Кудрех посилає погоню, прагнучи повернути норовливу доньку назад додому. Однак трапляється страшна ДТП, у якій вижила тільки новонароджена онука Кудреха. У гніві бізнесмен віддає наказ убити дитину. Але виконавці не змогли піти на вбивство дівчинки і, приховавши правду від господаря, віддають її в дитячий будинок. Так минає 21 рік.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Багатство (2018)