Понівечена (2018)

Мелодрама Понівечена (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
64 серії
Премєра:
24 січня 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
150 хв.

«Понівечена (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Понівечена (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецька кінострічка Понівечена 1,2,3 сезон - це приголомшлива історія про Нефес, молоду жінку, яка була змушена одружитися з людиною, яку вона не любила. Вона була готова принести свою дитину в жертву заради щастя, але її чоловік виявився нестерпним і навіть небезпечним. Нефес вирішила покинути будинок і ховатися від впливового переслідувача, який готовий з-під землі дістати її та дитину.

Але Нефес не втрачає надії і вірить, що вона знайде дорогу до щастя. Цей фільм показує нам шлях Нефес до процвітання та її пошук справжнього кохання. Режисер Юсуф Омер Сінав і актори Велі Челік і Осман Сінав представляють нам приголомшливу історію про мужність і віру в себе.

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Понівечена (2018)