Кохання проти долі (2014)

Мелодрама Кохання проти долі (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
148 серий
Премєра:
14 октября 2014
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Кохання проти долі (2014)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кохання проти долі (2014) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сім'я Йорюкхан повернулася в Антакью, зайнявшись власною справою, якою стало вирощування гранатів. Спадкоємець сімейства Кахраман відшукав собі гідну обраницю в особі Дефне. Стосунки, що склалися, не викликали сумнівів у тому, що молоді чоловік і жінка створені одне для одного. Незабаром відбулася весільна церемонія. Рідні нареченого і нареченої були неймовірно щасливі. Мати Кахрамана сподівалася на те, що син знайшов особисте щастя, але досить скоро Киймет дізнається те, що змусить її терзатися від переживань. З'ясовується, що невістка Киймет не зможе завагітніти через фізичний стан.

Звичайно ж, сім'я хоче обзавестися спадкоємцем, і Киймет, будучи людиною прогресивних поглядів, вважає, що слід вдатися до такої процедури, як сурогатне материнство. Дефне була засмучена тим, що відбувалося з нею та її родиною. Вона ніяк не чекала того, що доведеться настільки відверто говорити з близькими про своє тіло. Молодою жінкою ідея сурогатного материнства не сприймалася однозначно. Але вона змушена була поступитися своїми бажаннями та комфортом. Свекруха доволі активно шукає вихід зі становища, і виходить на Еліф, яку життя змусило замислитися над таким складним рішенням.

Бути посудиною для виношування чужої дитини жінці не просто з морального погляду і фізично також має свої ризики. Якби не проблеми з сестрою і мамою, Еліф би не стала здійснювати подібний вчинок, спрямований проти її почуттів і поглядів. Коли Еліф стала носити чужу дитину, Киймет взяла молоду жінку під повний контроль. Кахраман не перейнявся до Еліф повною довірою. Але поступово він починає бачити в ній досить приємну жінку. У Еліф виникають проблеми з її колишнім коханим, який вирішив, що має повне право переслідувати жінку.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кохання проти долі (2014)