Блакитна клітка (2023)

Мелодрама Блакитна клітка (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
12 июня 2023
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
110 мин.

«Блакитна клітка (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Блакитна клітка (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Огуз і його командоси звикли виконувати найнебезпечніші завдання під водою, пожертвувавши своїми життями заради служіння. Він - чоловік і батько двох дітей, але трагедія, пов'язана з його службою, затьмарює його життя - він втратив свою кохану дружину Айду. Ця втрата змушує Огуза усвідомити небезпеку, що загрожує його дітям, і він швидко виїжджає з ними на узбережжя Мармариса, де стикається з новими труднощами.

Однак життя Огуза змінюється радикально, коли він вирішує врятувати тонучу дівчину в морі, ризикуючи своїм власним життям. Ця дівчина, Дефне, вдячна і вдячна своєму рятівникові і працює менеджером з розваг на Кіпрі. Зустріч із Дефне стає поворотним моментом у житті Огуза, що вніс несподівані змінні, які він ніяк не міг передбачити.

Між Огузом і Дефне виникають романтичні стосунки, і здається, що вони знаходять своє щастя. Але ніхто не здогадується, що за маскою Дефне ховається темна і небезпечна особистість на ім'я Кюршат, відома як Людина Темряви. Він одержимий Огузом і прагне зруйнувати його нове щастя, а також поставити під загрозу все, що Огуз цінує.

Огузу доведеться протистояти цій похмурій силі і боротися за своє щастя і безпеку своїх дітей. Його здібності і мужність будуть піддані випробуванню, коли він спробує розкрити справжню особистість Дефне і розправитися із загрозою, яка висить над його новим життям.

Серіал обіцяє бути насиченим дією, інтригами та емоційними перипетіями, зануривши глядачів у захопливий світ таємниць, пристрасті та небезпек.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Блакитна клітка (2023)