Синій вигнанець (2023)

Мелодрама Синій вигнанець (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
12 червня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Синій вигнанець (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Синій вигнанець (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Синій вигнанець" розповідає про чоловіка на ім'я Алі, який переживає трагічне розставання з коханою дружиною. Життя сім'янина раптово змінилося з переїздом у рідні краї зі Стамбула. Вдівець із двома дітьми, донькою Азрою і сином Ардою, перебирається ближче до родичів і батька, які займаються бізнесом на острові та тримають готель. Старшокласниця не може пробачити, що довелося покинути школу та друзів і звикати до інших умов. Вона звинувачує батька в постійній відсутності та змушує тікати з дому, щоб усвідомити почуте та сховати сльози.

Сильний і мужній Алі вирушає в море на човні в сильний шторм, де помічає в ночі самотню яхту. Він рятує незнайому дівчину від смерті, вступивши в справжню боротьбу за людське життя. Перелякана Дефне не розкриває рятівникові причину небезпечної подорожі, посилаючись на втрату пам'яті. Вона чудово пам'ятає про домовленість із Муратом, але не має змоги порозумітися. Дбайливий та інтелігентний покровитель приводить врятовану у свій дім, де її застають Азра та Арда, прийнявши за маму через сукню. Примхливе дівчисько влаштовує скандал на очах гості та припускає, що капітан кине їх у будь-яку хвилину на діда. Поява Дефне приносить у сім'ю нові проблеми, пов'язані зі спалахом почуттів і неприємними таємницями.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Синій вигнанець (2023)