Сапфір (2023)

Мелодрама Сапфір (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 вересня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Сапфір (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Сапфір (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У Каппадокії чимало могутніх кланів. Одним із них є сімейство Гюльсой, яке вже впродовж довгих років вважається мало не провідним у регіоні. Глава сімейства готується до зміни поколінь. Старший син Атеш здається ідеальним варіантом для успадкування влади. Щоправда, батько має дещо важливе як умову, що дасть змогу молодому послідовникові отримати у свої руки владу: той має створити власну сім'ю, відшукавши для себе відповідну дружину.

Велике кохання між Атешем і Фараєю не змушує себе довго чекати. Остання вже не вірить у почуття, адже після недавньої зради геть втратила віру в краще. Щоправда, зустріч з Атешем стає поворотним моментом у її долі. Весілля не за горами. Щоправда, незабаром героїня зрозуміє, що зрадником, який розбив її серце, був весь цей час брат Атеша, Яман. У підсумку головна героїня перебуває тепер між двох вогнів, не знаючи, що їй робити далі...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Сапфір (2023)