Его - Чоловікам не можна довіряти (2023)

Мелодрама Его - Чоловікам не можна довіряти (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
130 хв.

«Его - Чоловікам не можна довіряти (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Его - Чоловікам не можна довіряти (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

На шляху до щастя і кохання у двох людей можуть виникати серйозні перепони, і такі, що здатні зруйнувати людські долі. Закохані молоді чоловік і жінка не були готові до того, що їм доведеться не просто боротися за право бути разом, бути щасливими і просто жити, як більшість звичайних людей, а й зовсім зіткнутися з серйозною загрозою. Вони просто готувалися до того, щоб одружитися. Ерхан і Еліф були молоді й не встигли дізнатися, наскільки підлими бувають люди, що можуть творити і як здатні руйнувати чужі долі. Усі їхні думки були зайняті лише планами створити власну сім'ю, в яку їм захочеться повертатися щодня, перебувати разом одне з одним.

Наближався щасливий день весілля, ніщо не віщувало виникнення проблем, але ті обрушуються на пару. Ерхан потрапив у тенета шахраїв, і в підсумку йому потрібна велика сума грошей, щоб закрити це питання. Борг, який бере молодий чоловік, виявляється занадто великим, щоб впоратися з ним самотужки. Колишнім життя Ерхана і його нареченої не буде. Здається, що їм ніколи не виплутатися з такої страшної історії. Але виникає рішення проблеми, щоправда, воно виявляється ще більш страшним. Закоханим людям пропонує вихід з положення власниця компанії, в якій працює Ерхан. Сібель абсолютно не побоюється пропонувати неймовірну авантюру. Втім, з великими грошима і високим становищем у суспільстві їй нема чого побоюватися.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Его - Чоловікам не можна довіряти (2023)