За порогом (2023)

Мелодрама За порогом (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
9 листопада 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
120 хв.

«За порогом (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу За порогом (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький драматичний серіал "За порогом" про успішну психіатриню Нілюфер. Вона жінка працює в центрі реабілітації, куди з різних причин потрапляють представники "золотої" молоді. Ці молоді люди нехтують правилами та не визнають заборон.

У своїй роботі Нілюфер бачила різні ситуації та використовує нестандартні методи, які допомагають їй досягати хороших результатів. Під час роботи над одним складним і заплутаним випадком, вона знайомиться з молодим прокурором на ім'я Омер, який розслідує дивний злочин, сліди якого приводять до пацієнтів психіатра. Це знайомство допомагає чоловікові по-новому поглянути на свою діяльність. Стосунки, що виникли між ними, вже не можуть бути просто робочими.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » За порогом (2023)