СалахадДін Ейюбі (2023)

Мелодрама СалахадДін Ейюбі (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
15 листопада 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«СалахадДін Ейюбі (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу СалахадДін Ейюбі (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький телесеріал "Салах ад-Дін Ейюбі" розповідає історію однієї значущої постаті в історії - Салах ад-Діна (справжнє ім'я - Юсуф ібн Айюб). Він був талановитим і унікальним воєначальником, який став султаном Єгипту та Сирії. Можливо, його походження було курдським, і він народився у звичайній родині. Однак незважаючи на своє "низьке" походження, він досяг величезних успіхів у своїй галузі і став засновником династії Айюбідів. Після нього представники цієї династії правили Єгиптом, Сирією, Іраком, Хіджазом і Єменом протягом десятиліть. Сам Салах ад-Дін Ейюбі зосередив усю свою увагу на головній меті, яку поставив перед собою.

Він робив усе можливе і необхідне, щоб поступово об'єднати ісламський світ у єдине ціле і повернути Єрусалим. Події серіалу розгортаються в XII столітті, і саме в цей час Салах ад-Дін починає поступово втілювати свою мрію. Паралельно з цим своїми діями він демонстрував усьому людству важливу та непорушну правду: усі люди, незалежно від статусу, раси та віросповідання, можуть жити в безпеці та мирі поруч один з одним. І він зміг довести це твердження. Він завжди шанобливо ставився до християн і гарантував безпеку прочан, охочих відвідати Єрусалим.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » СалахадДін Ейюбі (2023)