Мевлана (2021)

Мелодрама Мевлана (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
історія
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Мевлана (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мевлана (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

1207 року в родині філософа Мухаммеда народився хлопчик Селаледдін Румі. Цій дитині була уготована доля суфійського вченого. Проживала сім'я в Афганістані, і 1218 року вирушила до Коньї, де й пустила своє коріння. Селаледдін ріс хлопчиком уважним до того, чого його навчав батько. Мухаммед намагався формувати широкий кругозір сина, і той повністю виправдав його очікування. 1231 року Мухаммед помирає, а вже Селаледдін стає вчителем. Він читає лекції в медресе, збудованого сельджуцьким султаном Алаєддіном Кейкубатом. Побудований медрес був на честь Бахаеддіна Веледи. Селаледдін був відомий як Мевлана, і учні з особливою любов'ю величали його ім'ям, у яке вкладали повагу.

Мевлана ділився з учнями своїм баченням, що Всевишній любить кожну людину незалежно від того, чим та займається і якого становища досягла. Такі слова надавали людям сил і впевненості. Крім того, Мевлана намагався заспокоїти людей, що навіть якщо життя важке, воно не перестає бути цінним і важливим. Мевлану було важливо заспокоїти людей, щоб ті не переживали про труднощі, які випадають на життєвому шляху. Сам Мевлана також відчував тяготи, страждав через проблеми, без яких не обходиться жодна людина. І він розумів, наскільки складно боротися з проблемами і при цьому любити життя. Відкривши для себе секрет любові до життя, він не став його приховувати. Мевлана помер 1273 року, і він встиг залишити багато праць, які принесли користь людям.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мевлана (2021)