Зимородок (2022)

Мелодрама Зимородок (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
23 вересня 2022
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
147 мин.

«Зимородок (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Зимородок (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Заможна сім'я, в якій народився і виріс Ферріт, була надійним оплотом для нього. Хлопець у відсутності уявлення у тому, з якими труднощами доводиться зіштовхуватися більшості людей у ​​всьому світі. Багатство, що його оточувало, було заслугою близьких людей, які у Феріті душі не сподівалися. Розпещений увагою, любов'ю і грошима, Феріт виріс людиною, схильний брати тільки краще від життя, ні про що не думати і, звичайно, уникати труднощів. Пестун долі вважав своє вільне життя чимось само собою зрозумілим.

І він не намагався замислюватися про щось більше, пов'язане з іншою стороною життя. Крім того, що Феріт тяжів купатися в розкоші, його пощастило стати жертвою згубної пропаганди, що захопила розум не тільки багатіїв, але й жебраків, і цим руйнівним фактором була розпуста. Феріт через молодість і зовнішню привабливість вважав себе належним спробувати і це блюдо, запропоноване сучасністю. Розбещеність та безкарність оселилися в серці хлопця. І коли за його справи прийшли з обшуком дім дім, доля хлопця починає змінюватися. Халіс Агі був людиною старої формації, далеким від дурниць світу молодих та безпринципних індивідуумів.

Він зрозумів, що онука слід не просто рятувати, а й лікувати від розпусти розуму. Навчена життям людина вважає, що в даному питанні стане на користь укладення шлюбу Феріта з жінкою, яка буде повною його протилежністю. Така особа є, і звичайно ж, вона живе не у великому та галасливому місті, де вільні звичаї захопили уми. Халіс Ага вважає, що онуку потрібна Сейран. Ця дівчина була скромна поведінкою, розумна та тактовна. Мала вона й приємну зовнішність, але не хизувалась нею. Проживала Сейран у Газіантепі, і дідусь Феріта вважав, що місто, де виросла наречена, відповідало його баченню.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Гість
    Сейран неможе померти😭😭😭
  2. Машка
    Дуже подобається Суна...
  3. Олеся
    Серіал вигадав сценарист з хворою уявою.Абьюз,приниження, тупість. Якщо це Турецька реальність мені їх шкода
  4. Кристина
    Фу цей феріт такий противний
  5. Діана
    Серіал бомба
  6. Лариса
    Гарний серіал , але трохи дратує тупість Сейран і зверхність Феріта , про її сестру взагалі не хочеться коментувати , всі звинувачують Сейран , але насправді винна Пелін , дівчина взагалі вихована без тормозів , якби не її «липучість» і безпардонність до Феріта , то все було б інакше…,
  7. Кароліна
    Цитата: Маша
    Коли продовження?

    12вересня
  8. Ірина
    Мені цікаво чи Пілін зрозуміла, що все почалося саме через неї? Навіщо вона відправила неповнолітню дочку своєї робітниці до Феріта в ліжко? Що в голові у цієї безмізкої дівки? А в кінці ще й з мосту стрибнула- психічнохвора! А все могло скластися по іншому....
    Сейран не звикла до іншого життя окрім своїх чотирьох стін в Антепі. Залякана своїм батьком, а після весілля ще й Халіс підкинув дрова до вогню... з однієї в'язниці в іншу.
    Феріт, оф Феріт, рано чи пізно все закінчується, а як? - як постелиш так і поспиш, " рішала" з тебе нікудишній.
  9. Світлана
    Больше всего доставало: "Не лезь, я сам (сама) все решу..." ???? А решения - "Ой, как то получится, ой не получилось, я что виноват?", "Ой, меня папа побил, что я могла сделать?" Идиоты оба. Не, не оба, там еще остальные так же само "решали". А вообще, сериал про то, что детей в детстве бить нельзя! - это наглядная картина - выростают или зашугаными, или придурками, или маньяками.
    Но, досмотрела до конца, хотелось узнать какой же глупостью это все закончится. А местами даже пробирало до слез - значит что-то цепляло. Итог - смотреть можно, отвлечься от всего
  10. Вікторія
    Цікавий фільм.
  11. Мэри
    Великолепно выписаны ссоры и скандалы влюблённых: из пустого в порожнее. Ну прямо, как в жизни! )))
    Классная сага. Каждый вечер бегу смотреть - море удовольствие от сериала в целом.
  12. 🌺
    Сериал про бесхребетных амеб и авторитарных идиотов... Разочаровал
  13. Маша
    Коли продовження?
  14. Лина
    Почему сериал показывает в зеркальном виде?
  15. Лина
    Сериал топ👍🏼
  16. Елена
    Если бы знала что так закончится, вообще бы не смотрела.
  17. Нина
    Еще не видела таких плакс ни в одном фильме..... Слез больше, чем в богатых, которые тоже плачут.... Неужели в Турции такие люди?
  18. Діана
    Це все ? Коли вийдуть слідующі серії ?
  19. Інна
    Негрузиться кіно
  20. Наталя
    Серіал класний, але ця Серан бісить іноді своїми псіхами і невдоволенняям
  21. Анна
    Бісить серіал цей, дикарка яка хоче тримати біля себе хлопця і бути нетронутою , і він теж бісить , незнаєш чого хоче
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Зимородок (2022)