Зимородок (1-2 сезон) (2022)

Мелодрама Зимородок (1-2 сезон) (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
118 серій
Премєра:
23 вересня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«Зимородок (1-2 сезон) (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Зимородок (1-2 сезон) (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головний герой серіалу "Зимородок" - хлопець із турецької сім'ї з достатком вище середнього Феріт, якого завжди балували батьки. Феріту виповнилося двадцять п'ять, але його цікавлять тільки тусовки, веселощі, сумнівні компанії та легкодоступні дівчата. А ось його батько Халіс Ага знає, як важко заробляються гроші, він намагався дати синові все, щоб той відучився і теж зайнявся бізнесом, але у Фаріта зовсім інші цінності.

Боячись, що син пропаде, Халіс Ага вирішує одружити його. Чоловік упевнений, що шлюб змінить сина на краще. Дівчину для сина він вибрав із простої сім'ї, але розумну й освічену, лікаря за професією. Фаріт бере в дружини Сейнап тільки з тієї причини, щоб батьки відстали від нього. Що вийде з цих стосунків?

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Зимородок (1-2 сезон) (2022)