Я не можу вписатися в цей світ (2022)

Мелодрама Я не можу вписатися в цей світ (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, трилер
Тривалість:
60 хв.

«Я не можу вписатися в цей світ (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Я не можу вписатися в цей світ (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Щасливе життя людини в одну мить може зруйнуватися і причиною цього стає трагедія, яку нічим ніколи не виправити. І навіть той факт, що до моменту, коли життя розділилося на «до» та «після», людина була щасливою, не скасовує гіркоти та болю. Джезаїр Тюрк походив із заможної сім'ї, а тому нічого не було дивно в тому, що йому та його братові були доступні вищі соціальні ролі. При тому, що Джезаїр був до певної міри бавовною долі, він виріс людиною порядною, сміливою і шанованою сімейні узи. Його брат вважав за краще пов'язати свою професійну долю з політикою і обіймав досить високу державну посаду. Ось тільки коли почався саботаж, його було вбито. Те, що сталося, стало шоком для Джезаїра.

З того моменту він вирішив, що єдиною важливою справою життя стає помста за смерть брата. Ось тільки йому доведеться шукати того, хто стояв за тим, що сталося, а на цьому шляху виникає чимало перешкод. Але крім зовнішніх ворогів буде ще один небезпечний противник і це він сам. Внутрішня боротьба часом страшніша за ту, що ведеться з іншими особами. Але найстрашніше, що чоловікові, який мав сім'ю і зростав маленьку дочку, доводиться почати нове життя, відмовившись від тих, хто був дорогий серцю. Йому слід було зникнути з поля зору тих, хто міг би зашкодити його близьким. Джезаїр підлаштовує свою смерть, і його вважають загиблим.

Повернутись додому тепер він не зможе. Лейла опиняється в ролі невтішної вдови, яка не готова до того, щоб позбутися присутності чоловіка, який багато для неї означав. А вже повставши з мертвих, Джезаїр починає мститися. Він бере участь у військовій операції та отримує поранення, що зводить його з лікарем Фірузою. Якось він вирішив повернутися до себе на Батьківщину, приховуючи цей факт, і навіть Фіруза нічого не знала про це.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Я не можу вписатися в цей світ (2022)