Степ (2018)

Мелодрама Степ (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
17 серій
Премєра:
30 листопада 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, кримінал, детектив
Режисер:
Тривалість:
50 хв.

«Степ (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Степ (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Під кроною дерева на лавці розташувалися кілька чоловіків, щоб перекусити й поговорити на відвернені від роботи теми. Нурі ділився своїми планами на придбання квартири, очікуючи отримати від шефа пораду, адже той був мудрою людиною. У цей момент надійшов дзвінок, і його характер був неприємним. Шеф повідомляє своїм підлеглим, що сталося щось жахливе. Утім, так він говорив завжди, коли відбувалося вбивство. Одного разу в нього запитали, чи є щось гірше за це, і він відповів, що це виникнення звички, коли не вдається знайти вбивцю. Він вважав поліцію зобов'язаною знаходити вбивць.

Цього разу було знайдено тіло мертвого хлопчика. Десятирічна дитина вважалася зниклою, і про це стало відомо кілька днів тому. З огляду тіла стало зрозуміло, що мала місце содомія. Присутні на місці подій люди стали голослівно звинувачувати сирійців в інциденті, що стався, що поранило Нурі. Сейфі ж вважав за краще мовчати. Він не тяжів до бесід. Але при цьому Нурі хотів спілкуватися із Сейфі. Виявилося, що в шефа були проблеми. Дружина кинула Сейфі, бо не змогла витримати тієї атмосфери, що панувала в містечку. Одна з дівчат, які зустрілися на шляху Нурі, порівняла життя в цьому місті зі сном у могилі.

Незабаром виявляють тіло молодого хлопця, прибитого до схилу. Убитий працював охоронцем у дочки впливової людини. Ділара, охоронця якої вбили, влаштовує істерику, вимагаючи відшукати того, хто позбавив життя хлопця. Виявилося, що вбивство Тамера було актом помсти людини, чия дитина була позбавлена життя. Чоловікові стало відомо, що Тамер возив хлопчика на пагорб закоханих, і вирішив, що розправився зі збоченцем. Нурі хтось викрав, попередньо вирубавши, а потім він прокинувся біля басейну.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Степ (2018)