Порожнеча (2021)

Мелодрама Порожнеча (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
1 січня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
трилер, драма, детектив
Тривалість:
40 хв.

«Порожнеча (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Порожнеча (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Молода адвокатеса Есма Озтюрк прагне стати кращою на своєму терені, а тому з жадібністю набирається досвіду, при цьому вона вже демонструє високі професійні якості та досягнення. Дівчина з особливим трепетом ставиться до своєї роботи, вважаючи, що не має жодного права на помилку, адже йдеться про долі людей, які мимоволі від неї залежать. Самій Есме доводиться стати учасницею жахливих подій. Разом із батьком і секретарем Фатмою вона виходила з офісу, коли з'явився озброєний незнайомець і відкрив по них стрілянину. Лікарям вдалося врятувати Есму, а ось її батько і Фатма отримали вкрай важкі поранення.

Есма щойно змогла, вирушила до батьків померлої Фатми, щоб принести співчуття. Виявилося, що Фатма зраджувала свого чоловіка Адема з батьком Есми. Він немов збожеволів, і вчинив злодіяння. Але Есма вважає, що в цій справі є ще якісь супутні чинники. У планах Есми продовжити співпрацю з Кемалем. А Кемаль передавав батькові Есми справу, яка зумовила розбіжності з Четіном. Кемаль вирішив усунути зі свого шляху людину, яка не готова йти в нього на поводу і вирішив використати Адема. Есмі стає відомо про те, що Селін надсилала Четіну листа, але після його стерла.

Виявилося, що вона просила Четіна не підписувати документи, і після цього його було вбито. Есма дізнається про те, що в контейнерах перевозять людей, про що повідомляє прокурору. Допитлива натура дізнається ще більше моторошних фактів, зокрема про те, що в історії, що сталася, була замішана одна особа, яка вирішила усунути докази після зґвалтування сестри Феліз. На території лісу знайдено три тіла. На думку Феліз, те, що сталося, є справою рук серійного вбивці.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Порожнеча (2021)