Фатма (2021)

Мелодрама Фатма (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
27 апреля 2021
Країна:
Турция
Жанр:
триллер, драма, криминал
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«Фатма (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Фатма (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сюжет розповідає історію молодої і сильної особи, яка була простою прибиральницею і при цьому, природно, жила дуже скромним життям, поки її коханий чоловік знаходиться у в'язниці. Термін ув'язнення добігає кінця. Жінка з нетерпінням чекає повернення близької людини, проте він зникає в невідомому напрямку. Тим часом Фатма абсолютно випадково скоює злочин. Ця подія перевертає життя головної героїні. Фатма стає заручницею свого становища. Їй належить розділити спадщину свого чоловіка-злочинця.

Їй не залишається нічого, окрім як продовжувати діяти так, як вона ніколи не діяла раніше. Хто б міг подумати, що героїня втягнеться в таке життя і стане по-справжньому небезпечної представницею гангстерського справи. Фатма впевнена, що такими стопами зможе дістатися в тому числі і до свого чоловіка, що втік. Абсолютно незрозуміло з якої саме причини той покинув її, однак при всьому при цьому чоловік прийняв таке рішення. Сама ж Фатма збирається пожертвувати багато чим заради того, щоб зміцнитися на зайнятому місці і стати людиною, про який складеться враження злочинниці, але з великим серцем, адже вона готова піти на багато що, щоб врятувати тих, хто дійсно в порятунок потребує.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Фатма (2021)