Містер Помилка (2020)

Мелодрама Містер Помилка (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
26 червня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Тривалість:
60 хв.

«Містер Помилка (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Містер Помилка (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Озгюр атас молодий, чарівний і заможний холостяк, за яким в'ється ціла низка потенційних наречених. Ось тільки чоловік після пережитої зради з боку останньої коханої, яка розбила йому серце більше не вірить жінкам, вважаючи їх пустушками і зрадницю. Він дорожить своєю свободою і міняти нічого не збирається. Чоловік володіє елітним нічним клубом в Стамбулі, завсідники, якого представники золотої молоді і медійні особистості. Інша героїня красуня Езгі, серйозна, цілеспрямована і наполеглива особа, яка мріє про сім'ю і затишному будинку.

Вона вірить в чисту і безкорисливу любов і в те, що одного разу зустріне свого благородного принца. Але якою б оптимісткою вона не залишалася, біологічні годинники цокають безповоротно, а того, хто б їй подарував райдужне майбутнє поки, що не видно на життєвому шляху. Озгюр з яким Езгі давно знайома, береться допомогти їй і вказати на всі помилки дівчата в досягненні мети. Хлопець і сам не помітив, як закохався в приятельку. Як складуться далі їх відносини? Невже часом варто озирнутися, щоб зустріти свою долю ?!

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Аліна
    Вводите в оману. Все написано українською, а озвучка лише російською
  2. Мельник Іванна
    Гарний і цікавий серіал, сподобався з першої серії💕💖усім раджу
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Містер Помилка (2020)