Квест (2023)

Мелодрама Квест (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
14 червня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, детектив
Режисер:
Тривалість:
60 хв

«Квест (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Квест (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Квест" познайомить із дівчиною, яка вирушає разом із найкращою подругою на незвичайний сеанс. Вона не вірить у подібне зцілення людських душ, пропоноване загадковими людьми. Зазнавши болісних відчуттів після лікувального кола, супутниця Сонгюль, у якої виявили онкологію, непритомніє. Лікар запевняє, що у пацієнтки не виявлено погіршень, але він не може вказати причину непритомного стану.

До палати хворої, яка прийшла до тями, заходить нещодавня знайома Азра, що викликає у турботливої подружки підозри. Нісан проводжає поглядом щасливу приятельку, яка сідає в автомобіль до Азри, відмовляючись від традиційного лікування. Наступного дня двері до квартири відчиняє ріелтор і повідомляє, що Сонгюль пожертвувала будинок благодійній організації. Шокована почутим, Нісан збирається розібратися в низці дивацтв, але постійно натикається на перешкоди. У пошуках зниклої і відповідей на питання, безстрашна особа вплутується в небезпечне розслідування. Припускаючи, що зникнення пов'язане із сектантами, відчайдушна рятівниця знайомиться з ексцентричним Туфаном, який пропонує плисти на острів.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Квест (2023)