Жінка (2017)

Мелодрама Жінка (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
24 октября 2017
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
120 мин.

«Жінка (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Жінка (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Бахар молода, красива, вихована і у неї по справжньому жіноче щастя, є двоє улюблених дітей Нісан і Доруко і люблячий чоловік Сарп. Але трапляється страшне і гине її чоловік, при невідомих обставинах. Жінка не розуміє як їй далі жити, але то що у неї є діти і їх потрібно виховувати, її це зупиняє від будь-яких необдуманих дій. Через 4 роки Бахар так і не забуває свого чоловіка, вона згадує про нього тільки найкраще і адже так це і було, він завжди був хорошою людиною.

Нісан вже ходить в перший клас, а докуривши чотири рочки, Бахар намагається щоб жорстокий світ обходив їх стороною, але це дається не легко. Однією виховувати двох дітей дуже складно і через не хватки грошей на оплату оренди житла, її просять звільнити квартиру. Тепер на шляху Бахар стоїть гостро питання, де знайти непогане житло, але за більш меншу суму. На жаль пошуки дешевого житла обертаються жахом, адже вона потрапляє в кримінальний район гетто, де нічого хорошого для неї і Нісан з докуривши не передбачається.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Жінка (2017)