Казка про троянду (2022)

Мелодрама Казка про троянду (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
19 червня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
45 хв.

«Казка про троянду (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Казка про троянду (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал «Казка Троянд», що вийшов під слоганом «Доля матерів є наданим для їхніх дочок», – це драматична історія про кохання, зраду, розчарування та пошук свого місця в житті. Протягом всього багатосерійного фільму Бахар, яка ще в дитинстві залишилася під опікою батька, відчуває незримий зв'язок зі своєю давно померлою мамою.

Подорослішавши, дівчина стала інженером, але велике місто тисне, вона задихається у густонаселеному мегаполісі і, нарешті, наважується кардинально змінити свою долю. Головна героїня виїжджає на захід країни, в Випарту, що потопає в зелені, – перевалочний пункт на шляху до центру Озерного краю. Це справжнісінька рожева долина, де повітря просякнуте райськими ароматами. Тут виробляють найкращу в Туреччині парфумерію та ароматичні олії, тчуть чудові килими та виготовляють найсмачніші солодощі.

Саме в цій місцевості Бахар знайде своє покликання та познайомиться з гарним та мужнім Атабеєм, який здатний перетворити сірі будні на квіткову казку. За допомогою нового друга дівчина має розкрити безліч сімейних таємниць і вступити в протистояння з численними родичами, які хочуть позбавити її спадщини.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Казка про троянду (2022)