Північ у готелі Пера Палас (2022)

Мелодрама Північ у готелі Пера Палас (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
3 березня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, детектив, історія
Тривалість:
45 хв.

«Північ у готелі Пера Палас (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Північ у готелі Пера Палас (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал «Північ у готелі Пера Палас» – це містична історія про пригоди нашої сучасниці, яка опинилася в минулому.

Журналістка Есра падка на сенсації, тому вона дуже радіє, коли отримує редакційне завдання написати статтю про старовинний готель, оповитий ореолом таємниці. Щоб на власні очі побачити цю споруду і перейнятися її атмосферою, дівчина вирушає в готель і починає огляд визначних пам'яток з прогулянки околицями. Потім гостя переміщається всередину особняка і потрапляє до потайної кімнати. Щойно переступивши поріг, кореспондентка переноситься у 1919 рік – у ті часи, коли в Туреччині назріває змова проти Ататюрка.

Есра відчайдушно шукає спосіб знову опинитись у сучасній реальності, але зробити це зовсім непросто. На допомогу головній героїні багатосерійного фільму приходить керуючий готелю Ахмед. Водночас вони мають не лише врятувати майбутнє своєї країни, а й зберегти власні життя. Ситуацію посилюють романтичні почуття, які несподівано спалахнули у серці дівчини, коли вона познайомилася з молодим та дуже гарним власником клубу Халітом. Тепер журналістка опиняється перед складним вибором і не знає, що віддати перевагу – залишитися з коханим чи повернутися свого часу?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Північ у готелі Пера Палас (2022)