Від кого ми бігли, мамо? (2023)

Мелодрама Від кого ми бігли, мамо? (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
24 марта 2023
Країна:
Турция
Жанр:
драма, криминал, триллер
Тривалість:
47 мин.

«Від кого ми бігли, мамо? (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Від кого ми бігли, мамо? (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Осілий спосіб життя ніяк не підходить одній жінці з донькою. Вона постійно перебуває в стані нервового напруження й очікування того, що доведеться кудись тікати. Але зовні мати і донька не справляли жалюгідного враження, оскільки жінка мала доволі респектабельний вигляд. Добре вбрана жінка та слухняна донька-підліток зупинялися винятково в найкращих готелях. Жінка обирала гарні номери і знімала їх на місяць наперед. Дівчинці подобалося, що мати уявляла їх готельними птахами, адже їхня маленька сім'я не мала дому. Їм доводилося пурхати від готелю до готелю.

А в готелях їм доводилося зустрічатися з найрізноманітнішими людьми. Але жінка залишалася байдужою до компліментів, що сипалися на адресу її вродливої доньки. Їй не хотілося зближуватися з іншими людьми, і на те були причини. В одному з готелів співробітник вважає, що мати з дочкою дещо дивні. Але й керівник вирішив перевірити дані нових постояльців. Жінка натаскувала доньку, що інші люди - всього лише картинки, що миготять перед очима. Жінка пояснювала доньці, що вони інші. Вона навіть придумала для них обох назву місячний загін. Але зустрічі з фальшивими душами були неминучі.

А мати і дочка жили на повну котушку. А ось про що мовчала жінка і не говорила доньці, так про те, що була причина їхнього постійного переїзду з готелю в готель. Так трапляється, що в одному готелі дівчинку побачила жінка, якій була знайома її мати. Керуючий продовжує стежити за матір'ю і дочкою, які привертають увагу тим, що тільки те й роблять, що ходять по магазинах. Жінка постійно одягнена у все чорне, і це також спантеличує. Мати і донька знову відбувають у дорогу, і жінка обіцяє, що дівчинку вилікують. А донька задається питанням чому в них немає дому. Але це питання залишалося без відповіді.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. рол
    де8 серия добавлен?
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Від кого ми бігли, мамо? (2023)